19 heinäkuuta 2013

Essi laivakoirana

Moi!

Olimme pari viikkoa sitten vuokranneet mökin Itä-Suomesta. Mökki sijaitsi järven rannalla. Uimaan pääsi koska vain. Essi ei ole uinut kuin kerran tai kaksi, eikä pidä vedestä paljoa.


Sen huomasi nytkin - se ei halunnut mennä uimaan ja saattoi hieman haukkua muille uimareille. Veneeseen Essi pääsi kyllä mukaan muutamaan otteeseen, ja siitä Essi nautti täysin rinnoin :)
Veneessä tuuli tuivertaa ja heiluttelee karvoja ihanasti, niin, että oikein kutittaa. Veneessä voi haistella ihanaa järviveden tuoksua. Veneessä voi katsella ja kuunnella, kun laineet liplattavat vasten venettä...
Essi päätti myös pudota veneestä. Se vain nojasi tassuillaan veneen reunaa vasten ja - UPS! se olikin vedessä. Isäntä veti Essin ylös niskakarvoista, ettei se vain jäisi veneen alle. Mutta Essistähän se olikin vain hauskaa. Se ajatteli pudota uudelleen veteen, siltä se ainakin näytti :D
Sen jälkeen oli kova kuivaaminen...



Sitten olisi vielä pientä ilmoitusasiaa! Jos teillä on jotain ideoita postauksiin, niin ehdottakaa vain. Muokkaan myös tuota kyselyä, tarkastapaas sekin! Ehkä teen tästä erillisenkin postauksen, jos ei kommentteja heti näy ;)

-Essi ja Minä

4 kommenttia:

  1. Olipa kiva löytää Essin kuulumisia ja kuvia netistä. Essi näyttää viettävän vauhdikasta kesälomaa :) Odottelen innolla uusia päivityksiä!

    Touhukasta kesää Essille ja perheelleen toivotellen,

    Terhi ja Kirppu

    VastaaPoista
  2. tee semmonen temppu vinkki postaus :) Sulonen Essi =) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, voisihan sellaisen tehdä :) Täytyy vain miettiä temppuja, joita ihan jokainen ei vielä osaa...

      Poista